Ochrana osobních údajů e-shopu INKAT

  Společnost INKAT s.r.o. , se sídlem Jeremenkova 510/41, 14700 Praha
  4 Podolí, IČ 27166376 , zapsaná u Městského soudu v Praze, oddíl C,
  vložka 101343. (dále jen „prodávající“ nebo „správce“) „Nařízení“),

  jméno, příjmení

  e-mailovou adresu

  telefonní číslo

  adresu/sídlo

  Výše uvedené osobní údaje je nutné zpracovat pro odbavení objednávek
  a další plnění ze smlouvy, pokud mezi vámi a prodávajícím dojde k
  uzavření kupní smlouvy. Takové zpracování osobních údajů umožňuje čl. 6
  odst. 1 písm. b) Nařízení – zpracování je nezbytné pro splnění smlouvy.
  Prodávající zpracovává tyto údaje rovněž za účelem evidence smlouvy a
  případného budoucího uplatnění a obranu práv a povinností smluvních
  stran. Uchování a zpracování osobních údajů je za výše uvedeným účelem
  po dobu 10 let od realizace poslední části plnění dle smlouvy,
  nepožaduje-li jiný právní předpis uchování smluvní dokumentace po dobu
  delší. Takové zpracování je možné na základě čl. 6 odst. 1 písm. c) a f)
  Nařízení – zpracování je nezbytné pro splnění právní povinnosti a pro
  účely oprávněných zájmů správce.

  Na e-mailovou adresu, případně telefonní číslo mohou být kupujícímu
  zasílány novinky a jiná obchodní sdělení, tento postup umožňuje § 7
  odst. 3 zákona č.480/2004 Sb., o službách informační společnosti, pokud
  jej kupující neodmítne. Tato sdělení lze kdykoliv jakýmkoliv způsobem –
  například zasláním e-mailu nebo proklikem na odkaz v obchodním sdělení –
  odhlásit.

  Zpracování osobních údajů je prováděno Nelou Květ, tedy správcem
  osobních údajů.

  Osobní údaje nebudou předány do třetích zemí mimo EU.

  Správce nemá osobu tzv. pověřence. Správce lze kontaktovat na
  emailové adrese inkat@inkat.cz

  Správce osobních údajů, jakožto provozovatel webové stránky
  www.inkat.cz , užívá na této webové stránce soubory cookies.

  Cookies jsou krátké textové soubory, které webová stránka ukládá v
  návštěvníkově počítači, a které poskytuje internetový prohlížeč pokaždé,
  když se uživatel na stránku vrátí.

  Standardní webové prohlížeče (Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google
  Chrome apod.) podporují správu cookies. V rámci nastavení prohlížečů
  můžete jednotlivé cookie ručně mazat, blokovat či zcela zakázat jejich
  použití, lze je také blokovat nebo povolit jen pro jednotlivé
  internetové stránky. Pro detailnější informace, prosím, použijte
  nápovědu vašeho prohlížeče.

  Pokud bude mít váš prohlížeč použití cookies povoleno, budeme vycházet z
  toho, že souhlasíte s využíváním cookies ze strany našeho serveru a
  cookies našich zpracovatelů.

  Soubory cookies, které jsou zde užity za účelem:

  měření návštěvnosti webových stránek a vytváření statistik
  týkající se návštěvnosti a chování návštěvníků na webových stránkách

  základní funkčnosti webových stránek

  Sběr cookies za účelem uvedeným výše může být považováno za
  zpracování osobních údajů. Takové zpracování je možné na základě
  zákonného důvodu - oprávněného zájmu správce, a umožňuje ho čl. 6 odst.
  1 písm. f) Nařízení.

  Cookies, které jsou sbírány za účelem měření návštěvnosti webu a
  vytváření statistik týkající se návštěvnosti a chování návštěvníků na
  webu, jsou posuzovány v podobě hromadného celku a v anonymní podobě,
  která neumožňuje identifikaci jednotlivce.

  Shromážděné cookies soubory mohou být zpracovány dalšími
  zpracovateli:

  Poskytovatelem služby Google Analytics, provozované
  společností Google Inc., sídlem 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain
  View, CA 94043, USA

  Vaši spokojenost s nákupem zjišťujeme prostřednictvím e-mailových
  dotazníků v rámci programu Ověřeno zákazníky, do něhož je náš e-shop
  zapojen. Ty vám zasíláme pokaždé, když u nás nakoupíte, pokud ve smyslu
  § 7 odst. 3 zákona č. 480/2004 Sb. o některých službách informační
  společnosti jejich zasílání neodmítnete. Zpracování osobních údajů pro
  účely zaslání dotazníků v rámci programu Ověřeno zákazníky provádíme na
  základě našeho oprávněného zájmu, který spočívá ve zjišťování vaší
  spokojenosti s nákupem u nás. Pro zasílání dotazníků, vyhodnocování vaší
  zpětné vazby a analýz našeho tržního postavení využíváme zpracovatele,
  kterým je provozovatel portálu Heureka.cz; tomu pro tyto účely můžeme
  předávat informace o zakoupeném zboží a vaši e-mailovou adresu. Vaše
  osobní údaje nejsou při zasílání e-mailových dotazníků předány žádné
  třetí straně pro její vlastní účely. Proti zasílání e-mailových
  dotazníků v rámci programu Ověřeno zákazníky můžete kdykoli vyjádřit
  námitku odmítnutím dalších dotazníků pomocí odkazu v e-mailu s
  dotazníkem. V případě vaší námitky vám dotazník nebudeme dále zasílat.

  Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

  zrušit kdykoliv zasílání obchodních sdělení,

  vznést námitku proti zpracování na základě oprávněného zájmu
  správce,

  požadovat po nás informaci, jaké vaše osobní údaje zpracováváme,

  vyžádat si u nás přístup k těmto údajům a tyto nechat
  aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení zpracování,

  požadovat po nás výmaz těchto osobních údajů, výmaz provedeme,
  pokud to nebude v rozporu s platnými právními předpisy nebo oprávněnými
  zájmy správce,

  na přenositelnost údajů, pokud se jedná o automatizované
  zpracování na základě souhlasu nebo z důvodu plnění smlouvy,

  požadovat kopii zpracovávaných osobních údajů,

  na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle
  Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v
  rozporu s tímto Nařízením,

          podat stížnost u Úřadu pro ochranu osobních údajů.